Trappstädning i Bandhagen

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Bandhagen - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Bandhagen. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Bandhagen som behöver professionell hjälp med trappstädning i Bandhagen så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Bandhagen.
Annons:

Trappstädning i Bandhagen

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Bandhagen.

Rahimi Bygg Städ Firma
Kvistbrogatan 11
124 67 Bandhagen

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Bandhagen

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Bandhagen så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Bandhagen från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Bandhagen.

Trappstädningsfakta om orten Bandhagen

I Bandhagen finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Bandhagen.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Bandhagen än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Bandhagen.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Bandhagen att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Bandhagen. Om du inte hittar någon städfirma i Bandhagen som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: