Trappstädning i Bromma

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Bromma - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Bromma. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Bromma som behöver professionell hjälp med trappstädning i Bromma så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 4 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Bromma.
Annons:

Trappstädning i Bromma

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Bromma.

Exellent Skandinavien AB
Ekbacksvägen 22
168 69 Bromma


NCA Facility Services AB
Gustavslundsvägen 18
167 51 Bromma


Clean World AB
Klädesvägen 20
168 76 Bromma


Städkedjan Sverige AB
Sobelgränd 4
167 58 Bromma

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Bromma

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Bromma så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Bromma från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Bromma.

Trappstädningsfakta om orten Bromma

I Bromma finns det som redan bekant 4 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Bromma.

Bromma är en närförort inom Västerort i Stockholms kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Bromma har, enligt statistik från 2013, cirka 71 000 invånare. Av områdets 35 600 bostäder är 26 700 lägenheter och 7 900 småhus.

Yta:
Invånarantal: 71 100, år 2013

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Bromma än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Bromma.

Sammanlagt fann vi 4 olika företag inom trappstädning i Bromma att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Bromma. Om du inte hittar någon städfirma i Bromma som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: