Trappstädning i Farsta

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Farsta - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Farsta. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Farsta som behöver professionell hjälp med trappstädning i Farsta så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 2 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Farsta.
Annons:

Trappstädning i Farsta

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Farsta.

R:ens Service AB
Mårbackagatan 19
123 43 Farsta


Städshopen i Stockholm AB
Pepparvägen 81
123 56 Farsta

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Farsta

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Farsta så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Farsta från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Farsta.

Trappstädningsfakta om orten Farsta

I Farsta finns det som redan bekant 2 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Farsta än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Farsta.

Sammanlagt fann vi 2 olika företag inom trappstädning i Farsta att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Farsta. Om du inte hittar någon städfirma i Farsta som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: