Trappstädning i Hägersten

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Hägersten - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Hägersten. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Hägersten som behöver professionell hjälp med trappstädning i Hägersten så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 8 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Hägersten.
Annons:

Trappstädning i Hägersten

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Hägersten.

Gonis AB
Tellusborgsvägen 108
126 28 Hägersten


Maries Puts & Städ AB
Instrumentvägen 25
126 53 Hägersten


ARAUCARIA Städservice
Kristallvägen 12
126 78 Hägersten


Excelencia AB
Elektravägen 31
126 30 Hägersten


Miljöteamet i Sverige AB
Elektravägen 29
126 30 Hägersten


Tommys Fönsterputs
Terrängvägen 14
129 48 Hägersten


Bro-Bålstastädarna AB
Kristallvägen 76
126 78 Hägersten


PDS i Stockholm AB
Kransbindarvägen 16
126 36 Hägersten

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Hägersten

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Hägersten så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Hägersten från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Hägersten.

Trappstädningsfakta om orten Hägersten

I Hägersten finns det som redan bekant 8 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Hägersten än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Hägersten.

Sammanlagt fann vi 8 olika företag inom trappstädning i Hägersten att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Hägersten. Om du inte hittar någon städfirma i Hägersten som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: