Trappstädning i Huddinge

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Huddinge - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Huddinge. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Huddinge som behöver professionell hjälp med trappstädning i Huddinge så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 2 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Huddinge.
Annons:

Trappstädning i Huddinge

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Huddinge.

Frödins Städ AB
Musseronvägen 1B
141 60 Huddinge


Olsson Städ & Konsult AB
Dalhemsvägen 35
141 46 Huddinge

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Huddinge

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Huddinge så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Huddinge från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Huddinge.

Trappstädningsfakta om orten Huddinge

I Huddinge finns det som redan bekant 2 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Huddinge.

Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Yta: 142 km2
Invånarantal: 20 124, år 1949

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Huddinge än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Huddinge.

Sammanlagt fann vi 2 olika företag inom trappstädning i Huddinge att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Huddinge. Om du inte hittar någon städfirma i Huddinge som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: