Trappstädning i Järfälla

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Järfälla - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Järfälla. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Järfälla som behöver professionell hjälp med trappstädning i Järfälla så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Järfälla.
Annons:

Trappstädning i Järfälla

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Järfälla.

Belesia Lokalvård AB
Häradsvägen 18
177 46 Järfälla

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Järfälla

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Järfälla så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Järfälla från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Järfälla.

Trappstädningsfakta om orten Järfälla

I Järfälla finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Järfälla än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Järfälla.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Järfälla att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Järfälla. Om du inte hittar någon städfirma i Järfälla som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: