Trappstädning i Johanneshov

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Johanneshov - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Johanneshov. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Johanneshov som behöver professionell hjälp med trappstädning i Johanneshov så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 2 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Johanneshov.
Annons:

Trappstädning i Johanneshov

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Johanneshov.

Allmän Fastighetsvård AB
Gullmarsvägen 15
121 40 Johanneshov


Städakuten AB
Hasselquistvägen 1
121 46 Johanneshov

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Johanneshov

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Johanneshov så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Johanneshov från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Johanneshov.

Trappstädningsfakta om orten Johanneshov

I Johanneshov finns det som redan bekant 2 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Johanneshov.

Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Yta: 127 hektar
Invånarantal: 5881, år 2008

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Johanneshov än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Johanneshov.

Sammanlagt fann vi 2 olika företag inom trappstädning i Johanneshov att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Johanneshov. Om du inte hittar någon städfirma i Johanneshov som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: