Trappstädning i Kista

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Kista - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Kista. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Kista som behöver professionell hjälp med trappstädning i Kista så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 2 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Kista.
Annons:

Trappstädning i Kista

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Kista.

Itri Städ i Stockholm AB
Esbogatan 18
164 74 Kista


Basstäd i Stockholm AB
Färögatan 3
164 40 Kista

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Kista

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Kista så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Kista från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Kista.

Trappstädningsfakta om orten Kista

I Kista finns det som redan bekant 2 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Kista än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Kista.

Sammanlagt fann vi 2 olika företag inom trappstädning i Kista att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Kista. Om du inte hittar någon städfirma i Kista som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: