Trappstädning i Lidingö

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Lidingö - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Lidingö. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Lidingö som behöver professionell hjälp med trappstädning i Lidingö så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 2 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Lidingö.
Annons:

Trappstädning i Lidingö

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Lidingö.

Hemhjälpen
Högsätravägen 2
181 58 Lidingö


Atlas & Bore i Stockholm AB
Stockby Hantverksby 16
181 75 Lidingö

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Lidingö

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Lidingö så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Lidingö från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Lidingö.

Trappstädningsfakta om orten Lidingö

I Lidingö finns det som redan bekant 2 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Lidingö.

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Lidingö än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Lidingö.

Sammanlagt fann vi 2 olika företag inom trappstädning i Lidingö att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Lidingö. Om du inte hittar någon städfirma i Lidingö som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: