Trappstädning i Norsborg

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Norsborg - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Norsborg. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Norsborg som behöver professionell hjälp med trappstädning i Norsborg så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 2 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Norsborg.
Annons:

Trappstädning i Norsborg

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Norsborg.

Soft-Clean Sm HB
Gullrands Väg 143
145 64 Norsborg


Wind Städ AB
Alhagsvägen 110
145 59 Norsborg

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Norsborg

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Norsborg så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Norsborg från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Norsborg.

Trappstädningsfakta om orten Norsborg

I Norsborg finns det som redan bekant 2 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Norsborg.

Hallunda-Norsborg är en del av tätorten Stockholm och en kommundel i nordligaste delen av Botkyrka kommun i södra Stockholms län. Norsborg var tidigast en lantegendom i Botkyrka socken, belägen vid en vik av Vårbyfjärden och med en del av ägorna stötande till Bornsjön, jämte Kärsby och Tomtberga med en areal av 350 hektar.

Yta: 350 hektar
Invånarantal: , år

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Norsborg än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Norsborg.

Sammanlagt fann vi 2 olika företag inom trappstädning i Norsborg att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Norsborg. Om du inte hittar någon städfirma i Norsborg som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: