Trappstädning i Ösmo

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Ösmo - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Ösmo. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Ösmo som behöver professionell hjälp med trappstädning i Ösmo så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Ösmo.
Annons:

Trappstädning i Ösmo

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Ösmo.

Caltan Lokalvårdskonsult AB
Torgvägen 2B
148 30 ösmo

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Ösmo

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Ösmo så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Ösmo från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Ösmo.

Trappstädningsfakta om orten Ösmo

I Ösmo finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Ösmo.

Ösmo är en tätort i Nynäshamns kommun och kyrkbyn i Ösmo socken, belägen utmed Nynäsbanan och alltsedan sekelskiftet 1900 ett stationssamhälle. Ösmo ligger i anslutning till Riksväg 73 från Stockholm och Länsväg 225 från Södertälje.

Yta: 219,37 hektar
Invånarantal: 3911, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Ösmo än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Ösmo.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Ösmo att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Ösmo. Om du inte hittar någon städfirma i Ösmo som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: