Trappstädning i Skärholmen

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Skärholmen - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Skärholmen. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Skärholmen som behöver professionell hjälp med trappstädning i Skärholmen så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 2 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Skärholmen.
Annons:

Trappstädning i Skärholmen

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Skärholmen.

Städboys AB
Vårbergsplan 27
127 43 Skärholmen


Nappa Städ AB
Lindholmsbacken 37
127 49 Skärholmen

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Skärholmen

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Skärholmen så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Skärholmen från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Skärholmen.

Trappstädningsfakta om orten Skärholmen

I Skärholmen finns det som redan bekant 2 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Skärholmen.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Skärholmen än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Skärholmen.

Sammanlagt fann vi 2 olika företag inom trappstädning i Skärholmen att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Skärholmen. Om du inte hittar någon städfirma i Skärholmen som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: