Trappstädning i Skogås

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Skogås - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Skogås. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Skogås som behöver professionell hjälp med trappstädning i Skogås så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Skogås.
Annons:

Trappstädning i Skogås

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Skogås.

Städ Team J. Nikko AB
Högsommarvägen 9
142 42 Skogås

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Skogås

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Skogås så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Skogås från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Skogås.

Trappstädningsfakta om orten Skogås

I Skogås finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Skogås.

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Skogås än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Skogås.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Skogås att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Skogås. Om du inte hittar någon städfirma i Skogås som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: