Trappstädning i Sollentuna

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Sollentuna - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Sollentuna. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Sollentuna som behöver professionell hjälp med trappstädning i Sollentuna så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 4 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Sollentuna.
Annons:

Trappstädning i Sollentuna

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Sollentuna.

Rotebro Städservice
Gillbostråket 77A
192 68 Sollentuna


Hustomtar Sverige AB
Hammarbacken 4B
191 49 Sollentuna


Städpulsen AB
Lomvägen 651
192 57 Sollentuna


Sampaguita AB
Bokvägen 5A
191 41 Sollentuna

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Sollentuna

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Sollentuna så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Sollentuna från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Sollentuna.

Trappstädningsfakta om orten Sollentuna

I Sollentuna finns det som redan bekant 4 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Sollentuna än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Sollentuna.

Sammanlagt fann vi 4 olika företag inom trappstädning i Sollentuna att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Sollentuna. Om du inte hittar någon städfirma i Sollentuna som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: