Trappstädning i Solna

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Solna - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Solna. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Solna som behöver professionell hjälp med trappstädning i Solna så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 4 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Solna.
Annons:

Trappstädning i Solna

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Solna.

Bredia Servicegruppen KB
Olof af Acrels Väg 8
171 64 Solna


Futura Service KB
Östervägen 4
169 52 Solna


Ojas Fönsterputs & Städ AB
Hannebergsgatan 23
171 68 Solna


Städproffs i Sverige AB
Ankdammsgatan 1
171 43 Solna

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Solna

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Solna så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Solna från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Solna.

Trappstädningsfakta om orten Solna

I Solna finns det som redan bekant 4 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Solna.

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Solna än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Solna.

Sammanlagt fann vi 4 olika företag inom trappstädning i Solna att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Solna. Om du inte hittar någon städfirma i Solna som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: