Trappstädning i Stockholm

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Stockholm - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Stockholm. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Stockholm som behöver professionell hjälp med trappstädning i Stockholm så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 11 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Stockholm.
Annons:

Trappstädning i Stockholm

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Stockholm.

Polarstäd i Stockholm AB
Hornsgatan 43
118 49 Stockholm


Balanzen Norden AB
Nybohovsgränd 10
117 63 Stockholm


Inreno AB
Folkungagatan 160
116 30 Stockholm


Infinita Facility Services AB
Gröndalsvägen 106
117 68 Stockholm


Kixon Stockholm AB
Värtavägen 57
115 38 Stockholm


Neonia Facility Services AB
Lugnets Allé 82
120 70 Stockholm


Hemmiljö i Mälardalen
Seglatsgatan 6
120 62 Stockholm


Attenta AB
Solkraftsvägen 25
135 70 Stockholm


Sky Clean AB
Sankt Eriksgatan 66
113 20 Stockholm


Akut Städ Service i Stockholm
Renstiernas Gata 28
116 31 Stockholm


Ed´S Städfirma AB
Stagneliusvägen 29
112 59 Stockholm

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Stockholm

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Stockholm så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Stockholm från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Stockholm.

Trappstädningsfakta om orten Stockholm

I Stockholm finns det som redan bekant 11 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Stockholm.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Stockholm än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Stockholm.

Sammanlagt fann vi 11 olika företag inom trappstädning i Stockholm att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Stockholm. Om du inte hittar någon städfirma i Stockholm som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: