Trappstädning i Täby

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Täby - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Täby. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Täby som behöver professionell hjälp med trappstädning i Täby så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 3 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Täby.
Annons:

Trappstädning i Täby

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Täby.

Rentec Fastighetsservice AB
Ellahagsvägen 10
187 32 Täby


Indoor Professional AB
Hörnåkersvägen 6
183 65 Täby


Städia Förvaltning AB
Polygonvägen 25
187 66 Täby

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Täby

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Täby så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Täby från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Täby.

Trappstädningsfakta om orten Täby

I Täby finns det som redan bekant 3 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Täby.

Täby är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Täby kommun i Stockholms län men även innefattande Enebyberg i Danderyds kommun liksom en mycket liten del av Sollentuna kommun. Täby kyrkby i den norra delen av Täby kommun ingår däremot inte. Täbydelen av tätorten utgör centralort i Täby kommun.

Yta: 2 580,70 hektar
Invånarantal: 61 2722, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Täby än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Täby.

Sammanlagt fann vi 3 olika företag inom trappstädning i Täby att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Täby. Om du inte hittar någon städfirma i Täby som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: