Trappstädning i Trångsund

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Trångsund - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Trångsund. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Trångsund som behöver professionell hjälp med trappstädning i Trångsund så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Trångsund.
Annons:

Trappstädning i Trångsund

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Trångsund.

V M Städpool AB
Vallmovägen 3B
142 63 Trångsund

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Trångsund

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Trångsund så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Trångsund från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Trångsund.

Trappstädningsfakta om orten Trångsund

I Trångsund finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Trångsund.

Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Yta: 22,3 km2
Invånarantal: 9 912, år 2011

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Trångsund än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Trångsund.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Trångsund att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Trångsund. Om du inte hittar någon städfirma i Trångsund som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: