Trappstädning i Tyresö

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Tyresö - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Tyresö. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Tyresö som behöver professionell hjälp med trappstädning i Tyresö så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 3 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Tyresö.
Annons:

Trappstädning i Tyresö

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Tyresö.

Lindalens Städ & Hemtjänst
Radiovägen 22
135 48 Tyresö


Holgers Fönsterputs & Städ
Granitvägen 40A
135 46 Tyresö


Musa Fastigheter AB
Mediavägen 9A
135 48 Tyresö

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Tyresö

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Tyresö så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Tyresö från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Tyresö.

Trappstädningsfakta om orten Tyresö

I Tyresö finns det som redan bekant 3 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Tyresö.

Tyresö kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunens förvaltning är belägen i Tyresö centrum i kommundelen Bollmora. Kommunen är belägen på ön Södertörn i de nordöstra delarna av landskapet Södermanland med Östersjön och Stockholms skärgård i öster. En del av kommunen ingår i tätorten Stockholm och hela kommunen ingår i Storstockholm.

Yta: 72,62 km2
Invånarantal: 46 177, år 2015

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Tyresö än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Tyresö.

Sammanlagt fann vi 3 olika företag inom trappstädning i Tyresö att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Tyresö. Om du inte hittar någon städfirma i Tyresö som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: