Trappstädning i Vallentuna

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Vallentuna - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Vallentuna. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Vallentuna som behöver professionell hjälp med trappstädning i Vallentuna så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 3 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Vallentuna.
Annons:

Trappstädning i Vallentuna

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Vallentuna.

PRO Miljö Service
Fjällvägen 6
186 41 Vallentuna


Lavanda Cleaning
Allévägen 6
186 39 Vallentuna


Omexs AB
Tellusvägen 43
186 36 Vallentuna

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Vallentuna

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Vallentuna så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Vallentuna från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Vallentuna.

Trappstädningsfakta om orten Vallentuna

I Vallentuna finns det som redan bekant 3 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Vallentuna.

Vallentuna är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Vallentuna kommun i Stockholms län men även innefattande Täby kyrkby i Täby kommun. Vallentunadelen av tätorten utgör centralort i Vallentuna kommun.

Yta: 1 595,50 ha
Invånarantal: 29 519, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Vallentuna än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Vallentuna.

Sammanlagt fann vi 3 olika företag inom trappstädning i Vallentuna att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Vallentuna. Om du inte hittar någon städfirma i Vallentuna som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Stockholm.
Annons: