Trappstädning i Alunda

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Alunda - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Alunda. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Alunda som behöver professionell hjälp med trappstädning i Alunda så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Alunda.
Annons:

Trappstädning i Alunda

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Alunda.

Limpyo Puts & Städ HB
Öster-Edinge 204
747 93 Alunda

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Alunda

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Alunda så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Alunda från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Alunda.

Trappstädningsfakta om orten Alunda

I Alunda finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Alunda.

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånarantal: 2317, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Alunda än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Alunda.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Alunda att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Alunda. Om du inte hittar någon städfirma i Alunda som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Uppsala.
Annons: