Trappstädning i Knivsta

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Knivsta - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Knivsta. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Knivsta som behöver professionell hjälp med trappstädning i Knivsta så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Knivsta.
Annons:

Trappstädning i Knivsta

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Knivsta.

Ewa Fixar Allt
Ekeby Nyboda 824
741 92 Knivsta

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Knivsta

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Knivsta så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Knivsta från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Knivsta.

Trappstädningsfakta om orten Knivsta

I Knivsta finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Knivsta.

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Knivsta än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Knivsta.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Knivsta att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Knivsta. Om du inte hittar någon städfirma i Knivsta som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Uppsala.
Annons: