Trappstädning i Östervåla

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Östervåla - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Östervåla. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Östervåla som behöver professionell hjälp med trappstädning i Östervåla så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Östervåla.
Annons:

Trappstädning i Östervåla

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Östervåla.

Nordens Städ & Sanering
Jugansbo 115
740 46 Östervåla

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Östervåla

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Östervåla så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Östervåla från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Östervåla.

Trappstädningsfakta om orten Östervåla

I Östervåla finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Östervåla.

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Östervåla än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Östervåla.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Östervåla att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Östervåla. Om du inte hittar någon städfirma i Östervåla som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Uppsala.
Annons: