Trappstädning i Uppsala

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Uppsala - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Uppsala. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Uppsala som behöver professionell hjälp med trappstädning i Uppsala så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 5 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Uppsala.
Annons:

Trappstädning i Uppsala

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Uppsala.

Städservice i Uppsala AB
Thunmansgatan 37
754 21 Uppsala


Städ & Fönsterputsbolaget i Svealand AB
Seminariegatan 33C
752 28 Uppsala


Norrskens Group
S:T Olofsgatan
753 30 Uppsala


NCA Facility Services AB
Fyrisborgsgatan 5
754 50 Uppsala


Ren Jämt i Uppsala AB
Söderforsgatan 11
752 28 Uppsala

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Uppsala

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Uppsala så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Uppsala från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Uppsala.

Trappstädningsfakta om orten Uppsala

I Uppsala finns det som redan bekant 5 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Uppsala än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Uppsala.

Sammanlagt fann vi 5 olika företag inom trappstädning i Uppsala att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Uppsala. Om du inte hittar någon städfirma i Uppsala som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Uppsala.
Annons: