Trappstädning i Karlskoga

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Karlskoga - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Karlskoga. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Karlskoga som behöver professionell hjälp med trappstädning i Karlskoga så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 2 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Karlskoga.
Annons:

Trappstädning i Karlskoga

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Karlskoga.

Karlssons Allstäd
Mullestigen 14
691 47 Karlskoga


Ce-Ge Städ & Fastighet AB
Anders Ersgatan 6
691 33 Karlskoga

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Karlskoga

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Karlskoga så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Karlskoga från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Karlskoga.

Trappstädningsfakta om orten Karlskoga

I Karlskoga finns det som redan bekant 2 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Karlskoga.

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Karlskoga än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Karlskoga.

Sammanlagt fann vi 2 olika företag inom trappstädning i Karlskoga att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Karlskoga. Om du inte hittar någon städfirma i Karlskoga som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Värmland.
Annons: