Trappstädning i Karlstad

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Karlstad - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Karlstad. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Karlstad som behöver professionell hjälp med trappstädning i Karlstad så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 4 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Karlstad.
Annons:

Trappstädning i Karlstad

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Karlstad.

Städkurir & Flytt Värmland AB
Zakrisdalsv. 26 B
653 42 Karlstad


Ce-Ge Städ & Fastighet AB
Redaretorget 1
652 16 Karlstad


Eran städ service
Solviksgatan 30
653 42 Karlstad


Städtjänst Värmland AB
Gjuterigatan 21
652 21 Karlstad

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Karlstad

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Karlstad så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Karlstad från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Karlstad.

Trappstädningsfakta om orten Karlstad

I Karlstad finns det som redan bekant 4 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Karlstad.

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Karlstad än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Karlstad.

Sammanlagt fann vi 4 olika företag inom trappstädning i Karlstad att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Karlstad. Om du inte hittar någon städfirma i Karlstad som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Värmland.
Annons: