Trappstädning i Åsele

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Åsele - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Åsele. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Åsele som behöver professionell hjälp med trappstädning i Åsele så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Åsele.
Annons:

Trappstädning i Åsele

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Åsele.

Samhall AB
Blåvikens Industricentrum
910 60 Åsele

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Åsele

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Åsele så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Åsele från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Åsele.

Trappstädningsfakta om orten Åsele

I Åsele finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Åsele.

Åsele, tätort och centralort i Åsele kommun i sydligaste Lappland, Västerbottens län. Åsele ligger längs riksväg 92 50 km väster om Fredrika. Riksväg 90 passerar strax öster om tätorten. Ångermanälven flyter genom Åsele. Orten är främst känd för Åsele marknad.

Yta: 337,93 hektar
Invånarantal: 1798, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Åsele än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Åsele.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Åsele att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Åsele. Om du inte hittar någon städfirma i Åsele som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västerbotten.
Annons: