Trappstädning i Hörnefors

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Hörnefors - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Hörnefors. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Hörnefors som behöver professionell hjälp med trappstädning i Hörnefors så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Hörnefors.
Annons:

Trappstädning i Hörnefors

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Hörnefors.

Stor & Liten
Ängsvägen 4
905 32 Hörnefors

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Hörnefors

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Hörnefors så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Hörnefors från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Hörnefors.

Trappstädningsfakta om orten Hörnefors

I Hörnefors finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Hörnefors.

Hörnefors är en tätort i Umeå kommun i Västerbottens län, belägen vid den nedre delen av Hörnån cirka 25 kilometer söder om Umeå. Orten tillkom genom att Hörnefors bruk anlades 1775 inom den gamla Hörne by. Under större delen av 1900-talet präglades orten av sin massaindustri.

Yta: 272,07 hektar
Invånarantal: 2542, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Hörnefors än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Hörnefors.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Hörnefors att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Hörnefors. Om du inte hittar någon städfirma i Hörnefors som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västerbotten.
Annons: