Trappstädning i Skellefteå

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Skellefteå - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Skellefteå. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Skellefteå som behöver professionell hjälp med trappstädning i Skellefteå så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Skellefteå.
Annons:

Trappstädning i Skellefteå

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Skellefteå.

Specialservice AB, Skellefteå
Brogatan 32
931 62 Skellefteå

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Skellefteå

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Skellefteå så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Skellefteå från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Skellefteå.

Trappstädningsfakta om orten Skellefteå

I Skellefteå finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Skellefteå.

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Skellefteå än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Skellefteå.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Skellefteå att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Skellefteå. Om du inte hittar någon städfirma i Skellefteå som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västerbotten.
Annons: