Trappstädning i Umeå

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Umeå - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Umeå. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Umeå som behöver professionell hjälp med trappstädning i Umeå så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 3 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Umeå.
Annons:

Trappstädning i Umeå

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Umeå.

UmeFresh Städservice
Moritzvägen 1
903 42 Umeå


Rimab Facility Service AB
Kronoskogsvägen 6
903 61 Umeå


ST Städexpert
Hedlundavägen 2
903 21 Umeå

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Umeå

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Umeå så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Umeå från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Umeå.

Trappstädningsfakta om orten Umeå

I Umeå finns det som redan bekant 3 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Umeå än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Umeå.

Sammanlagt fann vi 3 olika företag inom trappstädning i Umeå att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Umeå. Om du inte hittar någon städfirma i Umeå som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västerbotten.
Annons: