Trappstädning i Vilhelmina

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Vilhelmina - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Vilhelmina. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Vilhelmina som behöver professionell hjälp med trappstädning i Vilhelmina så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Vilhelmina.
Annons:

Trappstädning i Vilhelmina

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Vilhelmina.

Samhall AB
Videvägen 69
912 32 Vilhelmina

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Vilhelmina

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Vilhelmina så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Vilhelmina från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Vilhelmina.

Trappstädningsfakta om orten Vilhelmina

I Vilhelmina finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Vilhelmina.

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Vilhelmina än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Vilhelmina.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Vilhelmina att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Vilhelmina. Om du inte hittar någon städfirma i Vilhelmina som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västerbotten.
Annons: