Trappstädning i Kolsva

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Kolsva - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Kolsva. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Kolsva som behöver professionell hjälp med trappstädning i Kolsva så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Kolsva.
Annons:

Trappstädning i Kolsva

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Kolsva.

CarlssonKolsva
Odensvivägen 4G
731 11 Kolsva

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Kolsva

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Kolsva så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Kolsva från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Kolsva.

Trappstädningsfakta om orten Kolsva

I Kolsva finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Kolsva.

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånarantal: 2453, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Kolsva än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Kolsva.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Kolsva att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Kolsva. Om du inte hittar någon städfirma i Kolsva som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västmanland.
Annons: