Trappstädning i Sala

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Sala - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Sala. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Sala som behöver professionell hjälp med trappstädning i Sala så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Sala.
Annons:

Trappstädning i Sala

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Sala.

Heby Städ & Flytt AB
Bergslagsg. 1 E
733 31 Sala

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Sala

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Sala så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Sala från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Sala.

Trappstädningsfakta om orten Sala

I Sala finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Sala än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Sala.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Sala att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Sala. Om du inte hittar någon städfirma i Sala som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västmanland.
Annons: