Trappstädning i Västerås

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Västerås - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Västerås. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Västerås som behöver professionell hjälp med trappstädning i Västerås så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 3 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Västerås.
Annons:

Trappstädning i Västerås

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Västerås.

Emsab Specialservice AB
Ängsgärdsgatan 13
721 30 Västerås


Karolf Städservice
Ånghammargatan 3E
721 33 Västerås


Hemfrid i Sverige AB
Ängsgärdsgatan 10
721 30 Västerås

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Västerås

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Västerås så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Västerås från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Västerås.

Trappstädningsfakta om orten Västerås

I Västerås finns det som redan bekant 3 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Västerås.

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Västerås än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Västerås.

Sammanlagt fann vi 3 olika företag inom trappstädning i Västerås att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Västerås. Om du inte hittar någon städfirma i Västerås som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västmanland.
Annons: