Trappstädning i Angered

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Angered - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Angered. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Angered som behöver professionell hjälp med trappstädning i Angered så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Angered.
Annons:

Trappstädning i Angered

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Angered.

Pellerins Städ AB
Storås Industrigata 6
424 69 Angered

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Angered

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Angered så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Angered från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Angered.

Trappstädningsfakta om orten Angered

I Angered finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Angered.

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Angered än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Angered.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Angered att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Angered. Om du inte hittar någon städfirma i Angered som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons: