Trappstädning i Askim

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Askim - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Askim. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Askim som behöver professionell hjälp med trappstädning i Askim så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Askim.
Annons:

Trappstädning i Askim

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Askim.

Sesab Service AB
Datavägen 43F
436 32 Askim

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Askim

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Askim så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Askim från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Askim.

Trappstädningsfakta om orten Askim

I Askim finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Askim än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Askim.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Askim att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Askim. Om du inte hittar någon städfirma i Askim som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons: