Trappstädning i Borås

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Borås - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Borås. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Borås som behöver professionell hjälp med trappstädning i Borås så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 4 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Borås.
Annons:

Trappstädning i Borås

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Borås.

Städkedjan Sverige AB
Södra Kyrkogatan 28
503 34 Borås


Furubergs Konfektion AB
Mariedalsgatan 7
503 38 Borås


Dammvippan
Flöjtgatan 18
504 70 Borås


Skaraborgs Städ AB
Döbelnsgatan 21
506 36 Borås

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Borås

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Borås så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Borås från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Borås.

Trappstädningsfakta om orten Borås

I Borås finns det som redan bekant 4 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Borås än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Borås.

Sammanlagt fann vi 4 olika företag inom trappstädning i Borås att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Borås. Om du inte hittar någon städfirma i Borås som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons: