Trappstädning i Göteborg

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Göteborg - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Göteborg. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Göteborg som behöver professionell hjälp med trappstädning i Göteborg så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 8 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Göteborg.
Annons:

Trappstädning i Göteborg

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Göteborg.

Purger Service AB
Wrangelsgatan 2B
416 62 Göteborg


Allrent Städservice AB
Ostindiegatan 11
414 52 Göteborg


GötaClean AB
Utlandagatan 24
412 80 Göteborg


Dannebacken
Kalendervägen 56
415 13 Göteborg


Val Val Städservice
Nordhemsgatan 67
413 09 Göteborg


Hemfrid i Sverige AB
Jungmansgatan 33A
413 15 Göteborg


Finns Städ & Fönsterputs AB
Gamlestadsvägen 1
415 02 Göteborg


ADA Trade Partner AB
Lasarettsgatan 9
411 19 Göteborg

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Göteborg

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Göteborg så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Göteborg från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Göteborg.

Trappstädningsfakta om orten Göteborg

I Göteborg finns det som redan bekant 8 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Göteborg.

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Yta: 203,67 km2
Invånarantal: 549839, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Göteborg än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Göteborg.

Sammanlagt fann vi 8 olika företag inom trappstädning i Göteborg att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Göteborg. Om du inte hittar någon städfirma i Göteborg som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons: