Trappstädning i Hisings Backa

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Hisings Backa - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Hisings Backa. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Hisings Backa som behöver professionell hjälp med trappstädning i Hisings Backa så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 4 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Hisings Backa.
Annons:

Trappstädning i Hisings Backa

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Hisings Backa.

Städgruppen i Göteborg & Co HB
Backa Bergögata 10
422 46 Hisings Backa


Ww Städservice HB
Backa Bergögata 13
422 46 Hisings Backa


WST Vision Väst AB
Rimmaregatan 2
422 55 Hisings Backa


Una Städ AB
Markurellgatan 10
422 52 Hisings

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Hisings Backa

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Hisings Backa så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Hisings Backa från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Hisings Backa.

Trappstädningsfakta om orten Hisings Backa

I Hisings Backa finns det som redan bekant 4 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Hisings Backa.

Backa - även Hisings Backa - är en stadsdel och ett primärområde på östra Hisingen i Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Norra Backa tillhör primärområdet Skälltorp. Motorvägen E6 delar upp Backa i ett industriområde mot Göta älv i öster och ett bostadsområde i väster.

Yta: 1 473 hektar
Invånarantal: 7687, år 2013

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Hisings Backa än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Hisings Backa.

Sammanlagt fann vi 4 olika företag inom trappstädning i Hisings Backa att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Hisings Backa. Om du inte hittar någon städfirma i Hisings Backa som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons: