Trappstädning i Mölndal

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Mölndal - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Mölndal. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Mölndal som behöver professionell hjälp med trappstädning i Mölndal så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Mölndal.
Annons:

Trappstädning i Mölndal

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Mölndal.

Kuststäd AB
Flöjelbergsgatan 12
431 37 Mölndal

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Mölndal

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Mölndal så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Mölndal från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Mölndal.

Trappstädningsfakta om orten Mölndal

I Mölndal finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Mölndal.

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Mölndal än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Mölndal.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Mölndal att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Mölndal. Om du inte hittar någon städfirma i Mölndal som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons: