Trappstädning i Partille

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Partille - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Partille. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Partille som behöver professionell hjälp med trappstädning i Partille så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Partille.
Annons:

Trappstädning i Partille

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Partille.

Service Entreprenören Väst AB
Ögärdesvägen 19C
433 30 Partille

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Partille

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Partille så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Partille från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Partille.

Trappstädningsfakta om orten Partille

I Partille finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Partille.

Partille är centralort och en kommundel i Partille kommun. Partille ingår i tätorten Göteborg. I Partille ligger Partille kyrka och Partille herrgård. Här ligger även Partille station som invigdes 1856.

Yta: 1 269 hektar
Invånarantal: 29444, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Partille än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Partille.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Partille att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Partille. Om du inte hittar någon städfirma i Partille som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons: