Trappstädning i Surte

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Surte - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Surte. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Surte som behöver professionell hjälp med trappstädning i Surte så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Surte.
Annons:

Trappstädning i Surte

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Surte.

Tima Städ AB
Videgårdsvägen 76
445 57 Surte

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Surte

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Surte så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Surte från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Surte.

Trappstädningsfakta om orten Surte

I Surte finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Surte.

Surte är en tätort i Ale kommun som ligger vid E45 och Bergslagsbanan (nu Norge/Vänerbanan) öster om Göta älv, ca 1,5 mil norr om Göteborg C. I tätorten ingår även samhället Bohus som vuxit samman med Surte.

Yta: 361,48 hektar
Invånarantal: 5798, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Surte än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Surte.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Surte att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Surte. Om du inte hittar någon städfirma i Surte som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons: