Trappstädning i Töllsjö

Annons:
Anlita städfirma för trappstädning i Töllsjö - guide till alla städföretag som du kan kontakta när du behöver hjälp med trappstädning i Töllsjö. Om du är en hyresvärd, bostadsrättsförening eller fastighetsägare i Töllsjö som behöver professionell hjälp med trappstädning i Töllsjö så hittar du på denna sida en lista över tillgängliga städfirmor att kontakta. Sammanlagt finns det 1 städföretag som du kan ta kontakt med för att fråga om dom kan hjälpa dig med trappstädning i Töllsjö.
Annons:

Trappstädning i Töllsjö

Här nedanför ser du vår lista över alla företag inom städning som kan hjälpa dig med trappstädning i Töllsjö.

Drottz Närservice
Bäckens Gränd 5
517 70 Töllsjö

Annons:

Trappstädning och städnings jobb i Töllsjö

Om du letar efter jobb inom trappstädning eller strädningsjobb i Töllsjö så är det möjligt att några av företagen som arbetar med städ och trappstädning i Töllsjö från listan ovan kan hjälpa dig. Prova att ta kontakt med några av dessa städfirmor i Töllsjö.

Trappstädningsfakta om orten Töllsjö

I Töllsjö finns det som redan bekant 1 olika städföretag som arbetar med trappstädning, nedan hittar du lite generell fakta om Töllsjö.

Töllsjö är en tätort i Bollebygds kommun och kyrkbyn i Töllsjö socken. I Töllsjö finns Töllsjö kyrka, en pizzeria, en affär, en lådfabrik och en frisör. I samhället är Töllsjö Idrottsförening (TIF), vars A-lag i fotboll ligger i division 5 och även har ungdomsfotboll, verksam.

Yta: 44,52 hektar
Invånarantal: 369, år 2010

Om du följer denna länk kan du hitta mer information om Töllsjö än saker som bara är relaterat till att städa trappor i Töllsjö.

Sammanlagt fann vi 1 olika företag inom trappstädning i Töllsjö att välja mellan när du vill hjälp att städa dina trapphus eller om du letar efter jobb inom städning i Töllsjö. Om du inte hittar någon städfirma i Töllsjö som uppfyller dina behov inom trappstädning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra städföretag i Västra Götaland.
Annons: